Priser

Alla våra priser anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms.

En beställd vara påverkas inte av eventuella prishöjningar eller prissänkningar.

Vi reserverar oss för eventuella prisfel, lagerfel, slutförsäljningar etc.

Betalning

Hos oss betalar du säkert med hjälp av Klarna checkout.

Du får själv välja om du vill betala direkt, mot faktura med 30 dagars betaltid eller dela upp ditt köp.

Läs mer om Klarna

Leverans

Vi skickar varorna du beställt med hjälp av DHL.

Du får varan levererad hem till ombud beroende på varans storlek.

Normal leveranstid är 3-7 arbetsdagar. Under högsäsongen (mars-september) kan det tillkomma någon/några dagar.

Fraktkostnaden varierar mellan olika produkter beroende på storlek och vikt. Kostnaden läggs på och redovisas i kassan. Väljer du att hämta ut beställda varor i vår butik tillkommer ingen extra kostnad.

Garanti, reklamation & returrätt

Garanti & Reklamation

Vi följer självklart konsumentköpslagen men lämnar även 1 års garanti på de produkter du köper från oss. Vissa av våra leverantörer lämnar i sin tur en utökad garanti på vissa av sina produkter. Kontakta oss för att höra hur garantitiden ser ut för den produkt du är intresserad av.

Om du kan påvisa ett fabrikationsfel på produkten du har beställt ersätter vi den med en ny likadan eller likvärdig. Har varan utgått eller är slut hos vår leverantör får du pengarna tillbaka. Däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador eller skador du själv eller någon annan orsakat. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning, ange ditt bankkontonummer.

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor).

Skador på paket & ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. OBS! Hämta inte ut ett skadat paket!

Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 månad, brev 14 dagar), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vill du ha en webbkaka? Det är en liten textbaserad datafil som vår webbserver sparar på din dator. Då kommer den ihåg din dator och dina preferenser.