I vår verkstad på Gröna gatan 1 reparerar vi alla typer av cyklar. Allt från alla olika former av mountainbikes, gravelbikes, elcyklar, landsvägscyklar, standardcyklar, hybrider, barncyklar till lådcyklar. Lämna in din cykel och vi ser till att ha den klar så fort som möjligt. Vi skickar ett sms när den är redo att hämtas.

I vår verkstad arbetar två kunskapstörstande nördar som ständigt strävar efter att bli bättre och lära sig mer. Vi hänger oss 100% till varje reparation, oavsett om det är en punktering eller en strulande elcykel.

Cykelbranchen är i konstant förändring med nya produktsläpp var och varannan dag. Med vårt brinnande intresse ser vi till att vi hela tiden håller oss uppdaterade genom kurser och information från tillverkare.

Vi använder bara noggrant utvalda och betrodda reservdelar och diskuterar gärna med dig som kund om du har frågor eller funderingar.

Vi servar och reparerar även de flesta typer av elsparkcyklar.

Vi servar/uppgraderar/hjälper dig ställa in de flesta varianter av stötdämpare, bland annat från RockShox, Fox och SR Suntour. Självklart även dropper-posts av flera olika märken.

Behöver du hjälp med din elcykel? Vi felsöker/reparerar/uppdaterar de flesta typer av elcyklar, hör av dig om du är osäker på om vi kan hjälpa dig med just din cykel.

Vi är båda certifierade mekaniker från bland annat Shimano, SRAM, RockShox, FOX, Marzocchi, BOSCH m.m.

Välkommen in!

/Johan & Kris

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här