Välkommen till vår verkstad på Gröna gatan 1, där vi reparerar alla typer av cyklar. Oavsett om det är en mountainbike, gravelbike, elcykel, landsvägscykel, standardcykel, hybrid, barncykel eller lådcykel, så tar vi hand om den. Lämna in din cykel hos oss och vi ser till att få den klar så snabbt som möjligt. Du får ett sms när den är redo att hämtas.

I vår verkstad arbetar två entusiastiska cykelnördar som alltid eftersträvar att bli bättre och lära sig mer. Vi lägger ner 100% engagemang i varje reparation, oavsett om det handlar om en enkel punktering eller en mer komplex elcykel.

Cykelbranschen är i ständig förändring med nya produkter som lanseras nästan varje dag. Med vårt brinnande intresse ser vi till att hålla oss uppdaterade genom kurser och information från tillverkare.

Vi använder noggrant utvalda och pålitliga reservdelar och vi är mer än glada att diskutera eventuella frågor eller funderingar du som kund kan ha.

Vi utför även service och reparationer för de flesta typer av elsparkcyklar.

När det gäller stötdämpare kan vi hjälpa till med service, uppgraderingar och inställningar för de flesta varianter, inklusive RockShox, Fox och SR Suntour. Självklart kan vi också hjälpa dig med dropper-posts från flera olika märken.

Behöver du hjälp med din elcykel? Vi har kunskapen och erfarenheten för att felsöka, reparera och uppdatera de flesta typer av elcyklar. Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på om vi kan hjälpa dig med just din cykel.

Vi båda är certifierade mekaniker från ledande tillverkare som Shimano, SRAM, RockShox, FOX, Marzocchi, BOSCH med flera.

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår verkstad och ser fram emot att hjälpa dig med din cykel!

/Johan & Kris

Tips inför ditt besök

  • Osäker på om du har punktering? Prova att pumpa innan du lämnar in cykeln så slipper du åka i onödan.
  • Kom ihåg att tvätta cykeln innan du lämnar in den. En smutsig cykel försvårar vårt arbete, behöver vi rengöra tillkommer en rengöringsavgift.
  • Parkering. Det finns en parkeringsruta för våra kunder på uppfarten till höger om butiken.
Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här