Erbjudande oktober 2022 till februari 2023!

Är din cykelsäsong över? Hur mår din cykel? Har du något jobbigt glapp och/eller missljud och är dämparna i behov av service?

Passa på att lämna in cykeln till oss så går vi igenom den och återkommer med ett kostnadsförslag!

Just nu erbjuder vi 20% rabatt på arbetskostnaden och delar vid dämparservice och/eller byte av lager i länkage/baksving.

Passa på under lågsäsongen så får du ett bra pris och en cykel i toppskick i god tid inför nästa säsong!

Det är viktigt att serva stötdämpare regelbundet för att få dom att prestera optimalt och för att undvika större skador invändigt. Små partiklar tränger in bakom packboxarna, blandas med oljan och repar/skadar komponenter inuti dämparen vilket kan sluta med en väldigt dyr reparation. Du bör serva dämparen minst en gång per år.

Detsamma gäller kullager i länkaget/baksvingen. De får mycket stryk under en cykelsäsong och det är ofta svårt att se/känna i vilket skick lagren är utan att montera ner cykeln. När ett lager gått torrt börjar det glappa och tillslut rasar det. Har du kört med det alldeles för länge riskerar det att nöta upp infästningen och du blir då tvungen att byta ut dyrare delar. Ett enkelt sätt att upptäcka ett glapp är att försiktigt lyfta cykeln i sadeln.

Vi servar gärna din dämpare!

Vi servar/uppgraderar/hjälper dig ställa in stötdämpare från RockShox, Fox och SR Suntour.

De flesta service-kit har vi hemma så du slipper leveranstid. Ta gärna kontakt i förväg om du vill uppgradera en komponent eller har en mer ovanlig typ av dämpare, vi kanske har det du söker på hyllan annars beställer vi och hör av oss när delen finns hemma, så att du kan cykla medan du väntar.

Vi servar även dropper-posts.

Skicka din dämpare till oss

Du är självklart välkommen att skicka din stötdämpare till oss.
Lägg din dämpare i en lämplig kartong och se till att emballera väl så att inga skador uppstår under transporten.

Skicka till:
Cykelcenter Södertälje AB
Gröna gatan 1
151 32 Södertälje

Vill du ha hjälp med försändelsen?
Paketera dämparen enligt ovan, mät och väg kartongen och skicka uppgifterna i ett mejl till oss så skickar vi en fraktsedel.

Kostnad för frakten läggs sedan till på fakturan.

Fraktkostnad:
Retur: 150 kr
Tur & retur: 300 kr

Priserna gäller per paket/kartong.

Offert först?
Skicka ett mejl till oss på info@cykelcenter.eu med ID-nummer för stötdämparen så återkommer vi inom några timmar med en offert och när den kan vara klar.

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här