Erbjudande oktober 2021 till februari 2022!

Är din cykelsäsong över? Hur mår din cykel? Har du något jobbigt glapp och/eller missljud och är dämparna i behov av service?

Passa på att lämna in cykeln till oss så går vi igenom den och återkommer med ett kostnadsförslag!

Just nu erbjuder vi 20% rabatt på arbetskostnaden och 10% rabatt på delar vid dämparservice och/eller byte av lager i länkage/baksving. Vi behåller cykeln lite längre än vi brukar men du får ett bra pris och en cykel i toppskick i god tid inför nästa säsong!

Det är viktigt att serva stötdämpare regelbundet för att få dom att prestera optimalt och för att undvika större skador invändigt. Små partiklar tränger in bakom packboxarna, blandas med oljan och repar/skadar komponenter inuti dämparen vilket kan sluta med en väldigt dyr reparation. Du bör serva dämparen minst en gång per år.

Detsamma gäller kullager i länkaget/baksvingen. De får mycket stryk under en cykelsäsong och det är ofta svårt att se/känna i vilket skick lagren är utan att montera ner cykeln. När ett lager gått torrt börjar det glappa och tillslut rasar det. Har du kört med det alldeles för länge riskerar det att nöta upp infästningen och du blir då tvungen att byta ut dyrare delar. Ett enkelt sätt att upptäcka ett glapp är att försiktigt lyfta cykeln i sadeln.

Vi servar gärna din dämpare!

Vi servar/uppgraderar/hjälper dig ställa in stötdämpare från RockShox, Fox och SR Suntour.

De flesta service-kit har vi hemma så du slipper leveranstid. Ta gärna kontakt i förväg om du vill uppgradera en komponent eller har en mer ovanlig typ av dämpare, vi kanske har det du söker på hyllan annars beställer vi och hör av oss när delen finns hemma, så att du kan cykla medan du väntar.

Vi servar även dropper-posts.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vill du ha en webbkaka? Det är en liten textbaserad datafil som vår webbserver sparar på din dator. Då kommer den ihåg din dator och dina preferenser.