Välkommen till Cykelcenter Södertälje - din pålitliga partner för allt som rör cyklar. Vi är en cykelbutik, verkstad och webbshop som har funnits sedan 1976. Grundades av Gert Johansson tillsammans med sina bröder och drivs idag av Kris Leyland och Johan Folkare.

Kris, som flyttade från England till Sverige 2013, började arbeta på Cykelcenter och tog senare över delägarskapet tillsammans med Gert. I januari 2021 tog Johan över delägarskapet och tillsammans strävar de efter att ge sina kunder bästa möjliga service och ett personligt bemötande.

Med en stark passion för cyklar och en gemensam erfarenhet inom cykelbranschen, arbetar Kris och Johan med stor entusiasm för att erbjuda enastående service både i butiken, verkstaden och på webbplatsen. Deras brinnande intresse för cyklar och ständiga strävan efter mer kunskap gör att de alltid är uppdaterade med de senaste trenderna och produkterna.

I butiken hittar du ett brett utbud av cyklar, tillbehör och reservdelar. Vår verkstad är utrustad för att reparera och underhålla alla typer av cyklar, från mountainbikes till elcyklar. Vi är även experter på att serva och uppgradera stötdämpare och elsparkcyklar.

På vår webbshop, cykelcenter.eu, kan du enkelt shoppa din drömcykel eller hitta de reservdelar och tillbehör du behöver. Vi erbjuder trygga betalningsalternativ och snabba leveranser för att göra din köpupplevelse så smidig som möjligt.

Vi på Cykelcenter Södertälje är dedikerade till att ge dig som kund en ärlig och pålitlig upplevelse. Vi strävar efter att hålla våra kunder nöjda och hjälper dig gärna med allt som rör cyklar. Besök oss i butiken, lämna in din cykel i verkstaden eller utforska vårt sortiment online. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta det du behöver för din cykel. Välkommen till Cykelcenter Södertälje!

/Johan och Kris

Se när eniro var på besök hos oss

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här