Merida Big.Nine 200 Svart

Merida Big.Nine 200 Svart

Med en aluminiumram med lite mer avslappnad geometri och gaffel med en 100 mm slaglängd från världskända Suntour är du redo för dina kommande äventyr i skogen. Drivverket från Shimano med 10-delad wide-range kassett ser till att du kommer dig upp och ned med bravur och de kraftiga bromsarna från Tektro stoppar dig när du behöver. BIG.NINE 200 är en riktigt bra prisad do-it-all cykel för dig som föredrar att cykla terräng. Med 50 års erfarenhet med ramproduktion bakom oss kan du vara säker på att när du köper en Merida har du köpt en cykel som är av högsta kvalitet!

Kontakta butiken om du vill att vi skickar cykeln till dig.

Ramstorlek
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
I lager
10 999,00 kr
Inkl. moms

 

MTB är en av de mest varierade cykelsporterna och kräver mycket av cyklisten. Styrka, uthållighet och teknik. Då ska inte utrustningen vara den avgörande faktorn om du klarar av att ruska av dig alla konkurrenter och kliva upp överst på pallen. Vår 29a BIG.NINE kommer i olika typer av ramar i aluminium eller kolfiber. Kolfiber- och LITE-ramarna har en aggressiv geometri som är perfekt för tävlingar medan TFS- och SPEED-ramarna är lite mer avslappnade. Med över 50 års erfarenhet med hardtails är vi väldigt stolta över våre cyklar och all teknologi som ligger bakom alla våra ramar som rullar ut från vår fabrik - hela vägen till nöjda kunder. BIG.NINE är vår signatur-serie som visar upp vårt hantverk. Vi är stolta av att kunna säga att våra ramar är "Made in Taiwan".

Teknisk specifikation

RAM: BIG.NINE TFS III

STYRE: MERIDA EXPERT CC

HANDTAG: MERIDA COMP EC

SADELSTOLPE: MERIDA COMP CC

SADELKLÄMMA: MERIDA COMP QR

PEDALER: VP VPE-891

KEDJA: KMC X10

KASSETT: Shimano Deore M4100

VÄXELREGLAGE: Shimano Deore M4100

BROMSAR: Tektro M275

NAV: Shimano TX505

FÄLG: MERIDA COMP CC

STYRSTAM: MERIDA COMP CC

EKRAR: Black stainless

STYRLAGER: MERIDA M2345

RINGKLOCKA: YWS-Alloy

DÄCK: Maxxis Ikon

FÄRG: DARK SILVER (BLACK)

VEVARMSLÄNGD: Shimano Deore M5100

SADEL: MERIDA COMP SL

FRAMGAFFEL: SR Suntour XCR32 LOR

BAKVÄXEL: Shimano Deore M5120 Shadow+

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här