Merida Crossway 20 Midstep Svart

Merida Crossway 20 Midstep Svart

Säkerhet är att du vet att du kan sakta ned och stoppa cykeln när du vill och därför är det viktigt att ha bra bromsar oavsett om det är en pendlingscykel eller en tung mtb. Med hydrauliska skivbromsar får du all stoppkraft du behöver, även när det regnar. CROSSWAY 20 är utrustad med kraftiga skivbromsar. Det är en cykel som passar lika bra i stan som på grusvägar. CROSSWAY 20 har en fantastisk ram med dämpad gaffel och komponenter du kan lita på och dessutom ett fantastiskt pris.

Ramstorlek
  • S
  • M
I lager
8 999,00 kr
Inkl. moms

 

CROSSWAY-serien har varit med oss i lång tid och blivit såld i hela världen med stor succé. Med så stor volym och stor utveckling på ramen får du som köpare en riktig kvalitetsprodukt utan att det kostar skjortan. Ramen är lätt och sittställningen är komfortabel. Cykelen trivs lika bra i stan som på grusvägar tack vare däck med en fin balans mellan fart och komfort. Dämpad gaffel ökar komfort, grepp och säkerhet. CROSSWAY finns som vanlig och L-ram. L-ram betyder lågt insteg och gör det enklare att kliva på och av cykeln.

CROSSWAY L 20 - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här