• Online endast
Merida eBig.Tour 400 EQ Grå

Merida eBig.Tour 400 EQ Grå

Lika komfortabel i urban djungel som djupt in i skogen - där har du eBIG.TOUR 400 EQ. Med den nya Shimano EP6 motorn som ger jämn och kraftig assistans när du behöver det, däck med stort volum, dämpad framgaffel och MTB-inspirerad geometri ger egenskaper som stabil och lätthanterlig när du önskar ett äventyr. Ramen med lägre insteg och integrerat 630 Wh batteri, i tillägg till fullt utrustad med skärmar och lampa, fyller dina dagliga behov.

Ramstorlek
  • S
  • L
  • XL
I lager
44 999,00 kr
Inkl. moms

 

Är en praktisk cykel samma sak som en tråkig cykel? Om du menar det har du inte prövat eBIG.TOUR. Den är en pålitlig vän i vardagen för turer til jobbet, samtidigt som den tycker om att ta dig med på stora äventyr i okänd terräng, tack vare en vinnande kombination av Mtb-inspirerad geometri med en praktisk ram med lägre insteg. En kraftig och jämn Shimano motor är sömlöst integrerat i aluminiumsramen, medan gaffel och däck med stort volym ger komfort och trygghet. Lägg till skärmar, pakethållare, lampa, lås och stöd som standarutrustning, i tillägg till 630 eller 750 Wh batteri (avhengig av modell), och du kommer att inse at du har det bästa från två världar.

eBIG.TOUR 400 EQ - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här