• Online endast
Merida eSpresso CC 500 EQ Titan

Merida eSpresso CC 500 EQ Titan

eSPRESSO CC 500 EQ är en crossover mellan vardagscykling och äventyr. Den nya kraftiga Shimano EP6 motorn og ett 630 Wh batteri kombineras med vår styve ENERGY CRADLE ram med lågt insteg. 650b hjul med breda däck och Suntour gaffeln trollar bort alla hål och ojämnheter i vägen och ökar både komfort, grepp och säkerhet.

Ramstorlek
  • M
  • L
I lager
46 999,00 kr
Inkl. moms

 

eSPRESSO CC-serien är en robustare version av eSPRESSO. Den kommer utrustad med bredare däck och 650b hjul. Ramen är ENERGY CRADLE-design som ger en styv ram med lågt insteg. eSPRESSO CC ser ut som en vanlig elcykel för asfaltvägar men klarar fint enklare stigar og är en dröm på grusvägar och klarar fint långa äventyr tack vare batteri på antingen 630Wh eller hela 750Wh! Vi har också en billigare modell med 504Wh semi-integrerat batteri. Alla versionerna kommer med Shimano Steps-motor. Komfortabel och trygg är nyckelord. Levereras fullt utrustad med lampor, pakethållare, skärmar och stöd som standard. Hydrauliska bromsar som du kan lita på - själv när det störtregnar. Ramen tåler upp mot 150 kg i total vikt (ryttare+ cykel+ packning) och är en utmärkt partner til alla möjliga typer av utmaningar och äventyr.

eSPRESSO CC 500 EQ - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här