• Online endast
Merida eSpresso L 300 SE EQ 504Wh Grå

Merida eSpresso L 300 SE EQ 504Wh Grå

eSPRESSO är den perfekta partneren i vardagen. Du behöver inte betala en hel årslön för att köpa en elcykel du kan lita på. Det var målet med eSPRESSO L 300 EQ SE. Vi har valt delar som gör ditt liv enklare men som inte kostar en förmögenhet - men fortfarande med kvalitet rätt igenom! Motorn är en E5000 från Shimano og sitter på en lättviktsram med semi-integrerat batteri på hela 504Wh som ger dig bra räckvidd och som hjälper dig i branta backar eller i stark motvind. Den levereras också med lampa, pakethållare, skärmar och stöd som standard.

Ramstorlek
  • S
  • L
I lager
32 999,00 kr
Inkl. moms

 

eSPRESSO är den perfekta partneren för en vardag i stan. Skärmar, lampa, pakethållare och stöd som gör livet lite lättare och en cykel som alltid är klar för det du önskar att göra. Välj mellan olika ramar - rät eller lågt insteg, 750Wh, 630Wh eller 504Wh integrerat eller semi-integrerat batteri. Alla cyklar har kraftfull och pålitlig Shimano Steps-motor. Dämpargaffel gör livet bakom styret mer komfortabelt och de snabba hjulen rullar på breda 50mm däck som ökar komforten, och med reflexer på däcksidan som ger bättre synlighet i trafiken. Lättviktsram som är stark nog för en totalvikt på hela 150 kg så att du kan få med dig precis det du behöver.

eSPRESSO L 300 EQ SE 504Wh - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här