• Online endast
Merida One-Sixty FR 600 Svart

Merida One-Sixty FR 600 Svart

Kraftfull och redo för action. ONE-SIXTY FR 600 ger vår prisbelönta enduroram i aluminium extra attityd - idealisk för tuffa cyklister och cykelparkentusiaster. Utrustad med robusta hjul och en 180 mm DVO Onyx-gaffel tillsammans med en smooth DVO Jade coil-dämpare bak, allt kontrollerat av vårt FAST-upphäng så att du kan ta de bästa linjerna varje gång. Kvalitetsdämpare kräver kvalitetsbromsar, så vi har valt kraftfulla bromsar, medan Shimano's pålitliga Deore tar hand om drivlinan.

Ramstorlek
  • XS
  • XL
I lager
44 999,00 kr
Inkl. moms

 

ONE-SIXTY FR bygger på den stabila plattformen från vår prisbelönta ONE-SIXTY och tar den till nästa nivå. Den är robust byggd så att du kan leka dig i cykelparken hela dagen eller bara susa nerför de tuffaste stigarna och ta de bästa linjerna om och om igen, med försäkran om att cykeln inte kommer att svika dig. För att öka kapaciteten har vi lagt till längre slaglängd på gaffeln (180 mm) tillsammans med 171 mm bak, monterat på vår robusta aluminiumram. Alla cyklarna använder en kombinerad hjulstorlek med 29" fram och 27,5" bak för maximal manövrerbarhet oavsett din körstil. Du kan dock växla till ett fullständigt 29er-uppsättning utan att påverka geometrin, tack vare vårt flip-chip-system. Vårt AGILOMETER-storlekssystem gör det möjligt att använda en ram med längre eller kortare räckvidd oavsett längd efter vad man önskar själv. Alla cyklar kommer med dropper posts.

ONE-SIXTY FR 600 - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här