• Online endast
Merida Reacto 6000 Grå

Merida Reacto 6000 Grå

REACTO 6000 fick 4,5 av 5 stjärnor av Bikeradar som beskrev den som 'en snabb aerodynamisk landsvägscykel med imponerande egenskaper.' Det är en utmärkt recension av vår aerodynamiska cykel i mellanklassen och ett bevis på att vi har hittat rätt balans mellan aerodynamik, vikt, ramstyvhet, komfort och geometri. Den nya versionen av 6000 kombinerar den lätta CF3-kolfiberramen med den senaste Shimano 105 Di2-gruppen och en FSA/MERIDA cockpit.

Storlek
I lager
41 999,00 kr
Inkl. moms

 

Hög aerodynamisk landsvägshastighet. Den senaste versionen av REACTO tog cykelvärlden med storm med sin Race-DNA hämtad från tidigare modeller men med ny teknologi. Cycling Weekly kallar den "utan tvekan en av de mest kompletta cyklarna på marknaden", Cyclingnews säger att den är "en helt fantastisk och felfri maskin", och Cycling Plus var "mycket imponerad". Oavsett om du satsar på cykel eller är en entusiast, så är REACTO en fantastisk cykel. Det som skiljer den från andra aerosyklar är inte bara dess extremt aerodynamiska och snabba egenskaper - utan också hur otroligt komfortabel den är, nästan för bra för att vara sann. REACTO har snabbt blivit en favorit bland proffs och amatörer som vill ha det bästa som marknaden har att erbjuda - eller som vill ha en cykel för både tävling och träning. Allt tack vare den fantastiska komforten i ramen. Nämnde vi att den är extremt snabb? REACTO - Den snabbaste och mest bekväma aerocykeln på marknaden!

REACTO 6000 - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)

4 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här