• Online endast
Merida eSpresso L 500 EQ Grå

Merida eSpresso L 500 EQ Grå

eSPRESSO L 500 EQ är designad för att lättare ta dig dit du vill i en hektisk vardag. Med den nya Shimano EP6 motorn tillsammans med ett stort batteri på 630 Wh får du jämn och tidssparande hjälp oavsett om du bara skall snurra runt i stan, besöka vänner eller pendla till jobb. Med 10-delat drivverk från Shimano har du många växlar att välja mellan och kraftiga hydrauliska bromsar stoppar tryggt när du vill.

Ramstorlek
  • XS
  • S
  • M
I lager
47 999,00 kr
Inkl. moms

 

eSPRESSO är den perfekta partneren för en vardag i stan. Skärmar, lampa, pakethållare och stöd som gör livet lite lättare och en cykel som alltid är klar för det du önskar att göra. Välj mellan olika ramar - rät eller lågt insteg, 750Wh, 630Wh eller 504Wh integrerat eller semi-integrerat batteri. Alla cyklar har kraftfull och pålitlig Shimano Steps-motor. Dämpargaffel gör livet bakom styret mer komfortabelt och de snabba hjulen rullar på breda 50mm däck som ökar komforten, och med reflexer på däcksidan som ger bättre synlighet i trafiken. Lättviktsram som är stark nog för en totalvikt på hela 150 kg så att du kan få med dig precis det du behöver.

eSPRESSO L 500 EQ - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här