• Online endast
Merida One-Forty 500 Grå

Merida One-Forty 500 Grå

Stigcykling handlar om att cykla längre och snabbare än någonsin tidigare. Vår ONE-FORTY 500 inbjuder precis till detta, tack vare en hel aluminiumram och vår innovativa prisbelönta stigcykelgeometri som klarar de tuffaste klättringarna lika bra som den rusar nerför branta stigar. Det är ingen idé att ge sig ut så långt om du inte kan ta dig tillbaka, därför har vi utrustat cykeln med prisvärda komponenter som ger pålitlig prestanda. Marzocchi och RockShox tar hand om dämpningen, medan Shimanos 12-delade drivlina ger dig kraft och de pålitliga hydrauliska skivbromsarna ger dig precision i nedförsbackarna.

Ramstorlek
  • S
  • M
  • L
  • XL
I lager
34 999,00 kr
Inkl. moms

 

Test- och prisbelönta ONE-FORTY är den ultimata stigcykeln och passar lika bra på snabba flowstigar som grova, branta endurospår. Den nya ramen har funktioner och detaljer som gör livet i skogen enklare och roligare. Geometrin är ultramodern med 80° sadelvinkel, som sätter dig i perfekt position för bästa trampeffekt och samtidig få en fantastisk balans mellan fram- och bakhjul. Den låga ramen och sadelröret gör det enklare att välja mellan olike storlekar beroende av vad du som cyklist föredrar av stabilitet och lekfullhet och ju större storlek jo mer progressiv är ramen (behöver mer kraft for att använda 100% av slaglängden). Varför? För vi vet att större ryttere oftast väger mer och de som väljer en längre ram i förhållande till kroppslängd - önskar ofta att köra sjukt fort. DÅ är det viktig med ett upphäng som hjälper dig mycket når du behöver det som mest. När hela världen pekar nedåt hjälper den flacka 65° styrvinkeln dig att hålla stadig kurs med extrem precision . Alla modeller kommer med lång dropper, WIRE PORT-teknologi och gängat BSA vevlager. Karbonramen kommer också med FidLock vattenflaska och en lucka vid vevlagret där du kan få med dig grejer som verktyg, och mindre reservdelar.

ONE-FORTY 500 - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här