• Online endast
Merida Big.Nine TR Limited Guld

Merida Big.Nine TR Limited Guld

BIG.NINE TR LIMITED suddar ut gränsen mellan terräng- och stigcykling med en förstklassig aluminiumsram som är lika kapabel nedför som uppför. Tillsammans med vår innovativa geometri, AGILOMETER-storlekar och plats för 2,4" däck har vi lagt till mer robusta däck, en sänkbar sadelstolpe och en gaffel med 120 mm slaglängd från Manitou för att öka prestandan nedför samtidigt som den fortfarande är blixtsnabb på stigarna. Bromsar och 12-delat drivsystem från Shimano fulländar helheten.

Ramstorlek
  • M
I lager
21 999,00 kr
Inkl. moms

 

MTB är en av de mest varierade cykelsporterna och kräver mycket av cyklisten: styrka, kondition och teknik. Då måste du kunna lita på din cykel om du vill utmana alla och ta plats högst upp på prispallen. Vår 29" BIG.NINE finns i flera olika ramar i aluminium eller kolfiber. De uppdaterade CF-kolfiber- och LITE-ramarna har en aggressiv och modern geometri som är perfekt för tävling, medan TFS- och SPEED-ramarna är något mer avslappnade. Med över 50 års erfarenhet av hardtails är vi mycket stolta över våra cyklar och all teknologi som ligger bakom varje ram som rullar ut från vår fabrik - ända till nöjda kunder. BIG.NINE är vår signaturserie som visar upp vår hantverksskicklighet. Vi är stolta över att kunna säga att våra ramar är "Made in Taiwan"

BIG.NINE TR LIMITED - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här