• -850,00 kr
Merida Big.Nine 20 Teal/Lime

Merida Big.Nine 20 Teal/Lime

BIG.NINE 20-2x är bevis på att du inte behöver sälja en njure for att ha råd med en kvalitetsterrängcykel. Med delar från Shimano, Suntour och Sunrace vet du att du har mycket kul att se fram emot. 

BIG.NINE 20-2x är en perfekt cykel för turer i skogen eller på grusväg. Med SR Suntour dämpargaffel, drivverk från Shimano/Sunrace så får du en riktigt prisvärd cykel som aldrig sviker. Med 2 drev fram får du alla växlar du behöver för att klättra högt och ha bra fart på platten utan att det kostar skjortan. Med hydrauliska bromsar från Shimano får du stopp på dig och din cykel när du vill.

Kontakta butiken om du vill att vi skickar cykeln till dig.

Ramstorlek
  • XL
I lager
7 649,00 kr 8 499,00 kr -850,00 kr
Inkl. moms

 

MTB är en av de mest varierade cykelsporterna och kräver mycket av cyklisten. Styrka, uthållighet och teknik. Då ska inte utrustningen vara den avgörande faktorn om du klarar av att ruska av dig alla konkurrenter och kliva upp överst på pallen. Vår 29a BIG.NINE kommer i olika typer av ramar i aluminium eller kolfiber. Kolfiber- och LITE-ramarna har en aggressiv geometri som är perfekt för tävlingar medan TFS- och SPEED-ramarna är lite mer avslappnade. Med över 50 års erfarenhet med hardtails är vi väldigt stolta över våra cyklar och all teknologi som ligger bakom alla våra ramar som rullar ut från vår fabrik - hela vägen till nöjda kunder. BIG.NINE är vår signatur-serie som visar upp vårt hantverk. Vi är stolta av att kunna säga att våra ramar är "Made in Taiwan".

Teknisk specifikation

RAM: BIG.NINE TFS III

STYRE: MERIDA CC

HANDTAG: MERIDA EC

SADELSTOLPE: MERIDA CC

SADELKLÄMMA: MERIDA COMP QR

PEDALER: VP VPE-891

KEDJA: Sunrace M84

VEVPARTI: Shimano FC-M315-2

KASSETT: Sunrace CSM668

VÄXELREGLAGE: Shimano ST-EF505

BROMSAR: Shimano ST-EF505

NAV: Shimano TX505

FRAMVÄXEL: Shimano FD-M315-TS

VEVLAGER: FSA TH-7420ST-W, Cartridge Bearing

FÄLG: MERIDA CC

STYRSTAM: MERIDA CC

EKRAR: Black steel

STYRLAGER: MERIDA M2345

RINGKLOCKA: YWS-Alloy

DÄCK: MERIDA K1080

FÄRG: TEAL-BLUE (LIME)

VEVARMSLÄNGD: 170 mm-S, 175 mm-M/XXL

SADEL: MERIDA Sport comfort

FRAMGAFFEL: Suntour XCT30 HLO

BAKVÄXEL: Shimano RD-M360

Klicka här för mer information

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här