• -3 000,00 kr
Merida Silex 400 Svart

Merida Silex 400 Svart

Allsidighet går aldrig ur tiden. SILEX 400 är en gruscykel klar för äventyr och som är lika hemma på pendling eller vinterturer, tack vare en hållbar aluminiumram, en lätt kolfibergaffel och stor däckklarhet på 700 x 45 mm - eller till och med 42 mm däck med skärmar. Vår MTB-inspirerade geometri ger dig bra känsla av off-road, det stora antalet fästen gör att du enkelt får med dig det du behöver, och den hållbara Shimano 2x10-växlade GRX-gruppen och bromsarna tar hand om både upp- och nedförsbackar.

Ramstorlek
  • M
  • XL
I lager
17 499,00 kr 20 499,00 kr -3 000,00 kr
Inkl. moms

 

SILEX förvandlar vilken cykeltur som helst till ett äventyr, oavsett om du är ute på flerdagars-"uppdrag" eller bara tar den roliga omvägen till jobbet. Den senaste versionen bygger på den prisbelönta ursprungliga SILEX, men lägger till ännu mer kapacitet för off-road, tack vare en mer avslappnad styrvinkel och med plats för däck upp till 700x45 mm eller 42 mm med skärmar. Vi har kombinerat den suveräna manövrerbarheten, som inspirerats av mountainbikes, med allsidighet så att den är otroligt stabil när den är lastad med bagage, samtidigt som den fortfarande är snabb och rolig när du ger full gas. Det finns en SILEX som passar alla, antingen i aluminium eller kolfiber och alla kommer med fästpunkter för flaskhållare, väskor och skärmar. Vi har lagt till vår eleganta WIRE PORT-kabelföring för en renare cockpit - och färre kablar för styrväskan att fastna i. Kolfibergaffeln har nu fler fästpunkter samt intern föring för en dynamohubb.

SILEX 400 - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här