Merida Silex 400 Svart

Merida Silex 400 Svart

SILEX 400 har Shimanos GRX-grupp som klarar av alla förhållanden du kan tänka dig och har kraftfulla hydrauliska bromsar så att du har kontroll i vått och torrt. Ramen är utrustad med alla fästen du kan tänka dig behöva.

Ramstorlek | CM / S,M,L,XL,XXL |
Beställningsvara, längre leveranstid
20 499,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 7-14 dagar

 

The SILEX 400 älskar att rulla - oavsett hur långt eller hur vägen ser ut. Med samma MTB-inspirerande geometri och perfekta balans av stabilitet och manövrerbarhet som du får på de dyrare modellerna samt vibrationsdämpande kolfibergaffel och alla fästen du kan tänka dig behöva för äventyr - långa som korta. Shimanos gravelspecifika GRX-grupp ser till att du har grymma bromsar och växlar som tål att användas, hårt.

Det finns en särskild skönhet med att bara cykla runt utan att bry sig om vad klockan är och bara dra dit man har lust. För den typen av dagar har vi gjort en prisvinnande cykel som alltid ställer upp på äventyr - SILEX!"

Våran bekvämaste och mest allsidiga cykel med bockstyre någonsin. Med MTB inspirerad geometri, långa hjulbas och korta styrstam är den väldigt lättmanövrerar och smidig utan att bli nervös. Även om den är gjord för bikepacking och äventyr så är den extrem uppskattad av pendlare och personer som värdesätter komfort. Det är inte så konstigt med tanke på att det är den mest komfortabla ramen vi har gjort och kommer med delar som hjälper till att släta ut vägen när den är som trasigast. Det finns även en hel drös med färspunkter på ram och gaffel som vi har specialutvecklat väskor till så du kan bära med dig allt du behöver för dagens långa, eller korta, äventyr. Den finns med kolfiber- eller aluminiumram och med breda däck på antingen tåliga 650b-hul eller lite snabbare 700c-hjul. Årets SILEX+ LIMITED kommer även med trådlösa växlar från SRAM. 650b varianten har redan flera testsegrar och komfortpriser och SILEX 400 med 700c-hjul kammade hem ett stort test på Cycling plus "huge fun factor", "superb riding position" och "brilliant off-road handling".

Teknisk specifikation

RAM: SILEX LITE

BROMSREGLAGE: Shimano GRX400

STYRE: MERIDA EXPERT GR

HANDTAG: MERIDA ROAD EXPERT

SADELSTOLPE: MERIDA COMP CC

SADELKLÄMMA: MERIDA EXPERT

KEDJA: KMC X10

VEVPARTI: Shimano GRX600

KASSETT: Shimano CS-HG50

VÄXELREGLAGE: Shimano GRX400

BROMSAR: Shimano GRX400

NAV: VP CLK170F / VP CLK270R

FRAMVÄXEL: Shimano GRX400

VEVLAGER: Shimano Pressfit BB71

FÄLG: MERIDA COMP SL

STYRSTAM: MERIDA EXPERT CW

EKRAR: Black stainless

STYRLAGER: MERIDA M2331

DÄCK: Maxxis Rambler

FÄRG: GLOSSY BLACK (MATT BLACK)

VEVARMSLÄNGD: 170 mm-XS/S, 172,5 mm-M, 175 mm-L/XL

SADEL: MERIDA COMP SL

FRAMGAFFEL: MERIDA SILEX CF2

BAKAXEL: MERIDA EXPERT SL

BAKVÄXEL: Shimano GRX400

FRAMAXEL: MERIDA EXPERT SL

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

PRENUMERERA OCH FÅ 10% RABATT

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid köp av heldämpad MTB eller E-MTB genom att använda rabattkoden du får via mejl.

Vi lovar att inte bombardera dig med utskick men vi kommer då och då skicka ut fina erbjudanden.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här