• -5 500,00 kr
Merida Silex 600 Svart

Merida Silex 600 Svart

Enkel, snygg och väldigt kapabel. SILEX 600 är en cykel som verkligen kan vara med överallt. Med MTB-inspirerad ram och snabba däck så är den en perfekt partner på alla slags äventyr.

Ramstorlek | CM / S,M,L,XL,XXL |
Slut i lager, kontakta butiken
16 999,00 kr 22 499,00 kr -5 500,00 kr
Inkl. moms

 

Megaskön äventyrshoj eller en superkapabel pendlingshoj? SILEX 600 fungerar till det mesta. Ramen är den skönaste vi har producerat och är lika allsidig som en cykelformad schweizisk armékniv. Kvalitets komponenter rakt igenom från SRAM gör den klar för allt.

"Det finns en särskild skönhet med att bara cykla runt utan att bry sig om vad klockan är och bara dra dit man har lust. För den typen av dagar har vi gjort en prisvinnande cykel som alltid ställer upp på äventyr - SILEX!"

Vår bekvämaste och mest allsidiga cykel med bockstyre någonsin. Med MTB inspirerad geometri, långa hjulbas och korta styrstam är den väldigt lättmanövrerad och smidig utan att bli nervös. Även om den är gjord för bikepacking och äventyr så är den extremt uppskattad av pendlare och personer som värdesätter komfort. Det är inte så konstigt med tanke på att det är den mest komfortabla ramen vi har gjort och kommer med delar som hjälper till att släta ut vägen när den är som trasigast. Det finns även en hel drös med fästpunkter på ram och gaffel som vi har specialutvecklat väskor till, så du kan bära med dig allt du behöver för dagens långa, eller korta, äventyr. Den finns med kolfiber- eller aluminiumram och med breda däck på antingen tåliga 650b-hjul eller lite snabbare 700c-hjul. Årets SILEX+ LIMITED kommer även med trådlösa växlar från SRAM. 650b varianten har redan flera testsegrar och komfortpriser och SILEX 400 med 700c-hjul kammade hem ett stort test på Cycling plus "huge fun factor", "superb riding position" och "brilliant off-road handling".

Teknisk specifikation

RAM: SILEX LITE

STYRE: MERIDA EXPERT GR

HANDTAG: MERIDA ROAD EXPERT

SADELSTOLPE: MERIDA COMP CC

SADELKLÄMMA: MERIDA EXPERT

KEDJA: KMC X11

VEVPARTI: Shimano GRX600

KASSETT: Shimano DEORE

BROMSAR: Shimano GRX600

NAV: VP CLK170F / VP CLK270R

VÄXELREGLAGE: Shimano GRX600

VEVLAGER: Shimano Pressfit BB71

FÄLG: MERIDA EXPERT CX

STYRSTAM: MERIDA EXPERT CW

EKRAR: Black stainless

STYRLAGER: MERIDA M2331

DÄCK: Maxxis Rambler

FÄRG: GLOSSY BLACK (MATT BLACK)

VEVARMSLÄNGD: 170 mm-XS/S, 172,5 mm-M, 175 mm-L/XL

SADEL: MERIDA COMP CC

FRAMGAFFEL: MERIDA SILEX CF2

BAKAXEL: MERIDA EXPERT SL

BAKVÄXEL: Shimano GRX810

FRAMAXEL: MERIDA EXPERT SL

3 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här