Merida Silex 200 Svart

Merida Silex 200 Svart

På vår billigaste SILEX får du samma geometri och smarta lösningar som på de dyrare modellerna, men tack vare smarta komponentval så får du dina drömmars pendlings/äventyrshoj till ett riktigt bra pris.

Ramstorlek | CM / S,M,L,XL,XXL |
Beställningsvara, längre leveranstid
15 999,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 7-14 dagar

 

SILEX 200 ger dig samma lättviktsaluram och kolfibergaffel som de dyrare modellerna och samma smarta färsten och funktioner som gör alla turer mer njutbara. Så det är bara upp till dig med vad du ska göra med den? Vill du ha en bekväm och säker pendlingscykel? En extremt behaglig landsvägscykel eller en backpacking rigg packad från tipp till då?

Det finns en särskild skönhet med att bara cykla runt utan att bry sig om vad klockan är och bara dra dit man har lust. För den typen av dagar har vi gjort en prisvinnande cykel som alltid ställer upp på äventyr - SILEX!"

Våran bekvämaste och mest allsidiga cykel med bockstyre någonsin. Med MTB inspirerad geometri, långa hjulbas och korta styrstam är den väldigt lättmanövrerar och smidig utan att bli nervös. Även om den är gjord för bikepacking och äventyr så är den extrem uppskattad av pendlare och personer som värdesätter komfort. Det är inte så konstigt med tanke på att det är den mest komfortabla ramen vi har gjort och kommer med delar som hjälper till att släta ut vägen när den är som trasigast. Det finns även en hel drös med färspunkter på ram och gaffel som vi har specialutvecklat väskor till så du kan bära med dig allt du behöver för dagens långa, eller korta, äventyr. Den finns med kolfiber- eller aluminiumram och med breda däck på antingen tåliga 650b-hul eller lite snabbare 700c-hjul. Årets SILEX+ LIMITED kommer även med trådlösa växlar från SRAM. 650b varianten har redan flera testsegrar och komfortpriser och SILEX 400 med 700c-hjul kammade hem ett stort test på Cycling plus "huge fun factor", "superb riding position" och "brilliant off-road handling".

Teknisk specifikation

RAM: SILEX LITE

BROMSREGLAGE: Shimano Sora

STYRE: MERIDA EXPERT GR

HANDTAG: MERIDA ROAD COMP

SADELSTOLPE:MERIDA COMP CC

SADELKLÄMMA: MERIDA EXPERT

KEDJA: KMC M99

VEVPARTI: FSA Omega

KASSETT: Shimano CS-HG200

VÄXELREGLAGE: Shimano Sora

BROMSAR: Promax DSK-330R

NAV: VP 173SB / VP 273SB

VÄXELREGLAGE BAK: Shimano Sora

VÄXELREGLAGE  FRAM: Shimano Sora

FRAMVÄXEL: Shimano Sora

VEVLAGER: FSA PF86 MegaExo

FÄLG: MERIDA COMP SL

STYRSTAM: MERIDA COMP CC

FRAMNAV: VP 173SB

EKRAR: Black stainless

STYRLAGER: MERIDA M2331

DÄCK: Maxxis Rambler

FÄRG: GLOSSY BLACK (MATT BLACK)

BAKNAV: VP 273SB

VEVARMSLÄNGD: 170 mm-XS/S, 172,5 mm-M, 175 mm-L/XL

SADEL: MERIDA COMP SL

FRAMGAFFEL: MERIDA SILEX CF2

DÄCK  BAK: Maxxis Rambler

BAKBROMS: Promax DSK-330R

BAKAXEL: MERIDA EXPERT SL

BAKVÄXEL: Shimano Sora

FRAMAXEL: MERIDA EXPERT SL

DÄCK FRAM: Maxxis Rambler

FRAMBROMS: Promax DSK-330R

5 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

PRENUMERERA OCH FÅ 10% RABATT

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid köp av heldämpad MTB eller E-MTB genom att använda rabattkoden du får via mejl.

Vi lovar att inte bombardera dig med utskick men vi kommer då och då skicka ut fina erbjudanden.

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Accept" godkänner du användandet av cookies. Läs mer här